Matematik
logistisk vækst?
27. februar 2006 af
sontas (Slettet)
Jeg kan ikke se hvorfor følgende er en logistisk vækst :
dN/dt=(0,025-0,0004t)*N
logistisk vækst er nemlig skrevet sådan her i formelsamlingen :
dy/dx = y(b-ay), hvor a og b er konstanter, men er t er jo en variabel.
Derfor ville jeg løse den ved seperation af de variable.
dN/dt=(0,025-0,0004t)*N
logistisk vækst er nemlig skrevet sådan her i formelsamlingen :
dy/dx = y(b-ay), hvor a og b er konstanter, men er t er jo en variabel.
Derfor ville jeg løse den ved seperation af de variable.
Svar #2
27. februar 2006 af sontas (Slettet)
#1 okay tak, så tager samtlige elever fra min klasse fejl stortset :).
Skriv et svar til: logistisk vækst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
