Matematik

Omskrivning af udtryk i forbindelse med integration

07. august 2018 af Jegvedingenting - Niveau: A-niveau

Hej

(1/2)-x  hvilken omskrivningsregel skal bruges her? Jeg ved det giver 2x . Det er i forbindelse med integration

og selve opgaven er også ovenstående udtryk.

På forhånd tak.


Brugbart svar (1)

Svar #1
07. august 2018 af Drunkmunky (Slettet)

Du skal bruge reglen for regning med brøker. I dit tilfælde har vi, at

\left(\frac{1}{2}\right)^{-x}=\frac{1}{\left(\frac{1}{2}\right)^{x}}=\frac{1}{\frac{1^{x}}{2^{x}}}=\frac{1}{\frac{1}{2^{x}}}=2^{x}


Svar #2
07. august 2018 af Jegvedingenting

Mange tak.


Skriv et svar til: Omskrivning af udtryk i forbindelse med integration

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.