Matematik
Hurtig mat-opgave
03. marts 2006 af
Ole_chr (Slettet)
En funktion f er bestemt ved
x
f(x) = S (2at + b)dt
2
hvor a og b er reelle tal. Det oplyses, at f(0) = 0 og f(1) = -1. Beregn a og b.
Hvordan skal de beregnes. Først skal jeg vel integrere f(x), men hvad skal jeg efter det?!
x
f(x) = S (2at + b)dt
2
hvor a og b er reelle tal. Det oplyses, at f(0) = 0 og f(1) = -1. Beregn a og b.
Hvordan skal de beregnes. Først skal jeg vel integrere f(x), men hvad skal jeg efter det?!
Svar #1
03. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Start med at beregn integralet, så kan det være du kan se hvordan du kommer videre. Det er tit nemmere at overskue, hvis man tager det skridt for skridt.
Skriv et svar til: Hurtig mat-opgave
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
