Matematik
Den afledede (funktioner)
07. marts 2006 af
cs1256 (Slettet)
Jeg skal finde den afledede af denne funktion: f(x) = 2sinx-4cosx
Nogle der kan hjælpe?
Nogle der kan hjælpe?
Svar #1
07. marts 2006 af Goodash (Slettet)
Prøv at benytte reglerne for differentiation og reglerne for differentiation af trigonometriske funktioner
Sin(x) differentieret er cos(x)
og cos(x) er -sin(x).
Sin(x) differentieret er cos(x)
og cos(x) er -sin(x).
Svar #3
07. marts 2006 af Einsteinium (Slettet)
sin(x)' = cos(x)
cos(x)' = -sin(x)
som i #1
Så er det jo bare, at bruge de oplysninger?
cos(x)' = -sin(x)
som i #1
Så er det jo bare, at bruge de oplysninger?
Svar #4
08. marts 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Brug forslaget i #1 samt at differentialoperatoren er lineær.
Brug forslaget i #1 samt at differentialoperatoren er lineær.
Skriv et svar til: Den afledede (funktioner)
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
