Matematik
værdimængden for en funktion
08. marts 2006 af
Jhondon (Slettet)
jeg har fået stillet en opgave der lyder:
g(x)=√(x-3)
Bestem værdimængden for g.
hvordan finder man en værdimængde?
g(x)=√(x-3)
Bestem værdimængden for g.
hvordan finder man en værdimængde?
Svar #2
08. marts 2006 af Molle (Slettet)
Hm.. Tror bedst jeg kan beskrive værdimængden som de mulige y-værdier for funktionen.
I dette tilfæle:
Vm(f) = R\_
Alle reelle tal bortset fra de reelle negative tal. (Håber, det er rigtigt, kan dog ikke garantere det).
I dette tilfæle:
Vm(f) = R\_
Alle reelle tal bortset fra de reelle negative tal. (Håber, det er rigtigt, kan dog ikke garantere det).
Skriv et svar til: værdimængden for en funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
