Matematik
er det her rigtigt
17. marts 2006 af
lotte-tQsen (Slettet)
hej jeg har en optimerings opgave som jeg ikke er sikker på jeg ahr løst rigtigt...
opgaven lyder:
på figuren ses en beholder uden låg med runfanget 10. beholderen består af en bund, der er en ligebenet trekant og tre sideflader der er rektangler. længden af de to lige lange sider i den retvinklede trekant betegnes x og beholderens højde betegnes h.
runfanget af beholderen kan beregnes som produktet af bundens areal og beholderens højde.
BESTEM BEHOLDERENS OVERFLADEAREAL, NÅR X=1
jeg har fundet ud af at højden er 5.
overflade arealet må være 1/2*1+2*1*5+5*2^0,5=17,5711
BESTEM BEHOLDERENS OVERFALDEAREAL SOM FUNKTION AF X
f(x)=0,5x^2+10x+2^0,5
en der lige gider kigge det igennem??
--------------------------------------------------------------------------------
opgaven lyder:
på figuren ses en beholder uden låg med runfanget 10. beholderen består af en bund, der er en ligebenet trekant og tre sideflader der er rektangler. længden af de to lige lange sider i den retvinklede trekant betegnes x og beholderens højde betegnes h.
runfanget af beholderen kan beregnes som produktet af bundens areal og beholderens højde.
BESTEM BEHOLDERENS OVERFLADEAREAL, NÅR X=1
jeg har fundet ud af at højden er 5.
overflade arealet må være 1/2*1+2*1*5+5*2^0,5=17,5711
BESTEM BEHOLDERENS OVERFALDEAREAL SOM FUNKTION AF X
f(x)=0,5x^2+10x+2^0,5
en der lige gider kigge det igennem??
--------------------------------------------------------------------------------
Skriv et svar til: er det her rigtigt
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
