Matematik
Integraler og rumfang
29. marts 2006 af
basketbob (Slettet)
En funktion f er givet ved f(x) = e^x*(1-e^x)^0,5 , x_>0
Denne funktion danner afgrænser sammen med førsteaksen og linjen med ligningen x=-2 en punktmængde. Hvordan finder jeg rumfanget?
Grænserne må vel være 0 og -2
Denne funktion danner afgrænser sammen med førsteaksen og linjen med ligningen x=-2 en punktmængde. Hvordan finder jeg rumfanget?
Grænserne må vel være 0 og -2
Svar #1
29. marts 2006 af Otzen (Slettet)
der står færdige formler i din formelsamling - formelsamlingen er altid en fantastisk hjælp, hvis man benytter sig af den.
Svar #2
29. marts 2006 af xyz (Slettet)
du skal bare bruge formlen:
V = pi * integralet(fx)^2 dx
med grænserne a og b.
V = pi * integralet(fx)^2 dx
med grænserne a og b.
Skriv et svar til: Integraler og rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
