Matematik
hvad betyder exp?
02. april 2006 af
mattgeek (Slettet)
y=M/(1+C*exp*(-a*M*x)
hvad betyder exp og hvordan skal man regne det ud her i formlen. jeg skal isolere c.
hvad betyder exp og hvordan skal man regne det ud her i formlen. jeg skal isolere c.
Svar #1
02. april 2006 af ibibib (Slettet)
exp betyder e.
Det er en forkortelse for exponentiel.
Start med at gange hele nævneren over på venstre side.
Divider med y.
osv.
Det er en forkortelse for exponentiel.
Start med at gange hele nævneren over på venstre side.
Divider med y.
osv.
Svar #2
02. april 2006 af dnadan (Slettet)
og lige en sidste ting... det hedder ikke exp* men bare exp(
derved:
y=M/(1+C*exp(-a*M*x))
derved:
y=M/(1+C*exp(-a*M*x))
Skriv et svar til: hvad betyder exp?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
