Matematik
Lille differentialligning
05. april 2006 af
Zir (Slettet)
Hey!
Sidder med følgende opgave:
dh/dt = -0,168*Sqrt(h)
h(0)=225
Hvordan skal jeg løse den? Bliver jeg ikke først nød til at kvadere hele stykket, således at der ikke står kvadratroden af h ?
Tak for hjælpen
Sidder med følgende opgave:
dh/dt = -0,168*Sqrt(h)
h(0)=225
Hvordan skal jeg løse den? Bliver jeg ikke først nød til at kvadere hele stykket, således at der ikke står kvadratroden af h ?
Tak for hjælpen
Svar #2
05. april 2006 af toohey (Slettet)
jep - seperation af de variable:
dh/dt = -0,168*Sqrt(h)
<=> 1/(-0,168*sqrt(h))dh = dt
=> int 1/(-0,168*sqrt(h))dh = int 1*dt
osv...
dh/dt = -0,168*Sqrt(h)
<=> 1/(-0,168*sqrt(h))dh = dt
=> int 1/(-0,168*sqrt(h))dh = int 1*dt
osv...
Skriv et svar til: Lille differentialligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
