Matematik

tid.

05. april 2006 af figaro8 (Slettet)
Tagåbningens længde er 140 m. Det oplyses, at taget bevæger sig med en fart på 8m/min, og at det tager 30 min at overdække parken ( det er er parken),

Vis ved beregning om dette er muligt?

Svar #1
05. april 2006 af figaro8 (Slettet)

er det bare 8 * 30 = 240 m = ja det er muligt??

Brugbart svar (0)

Svar #2
05. april 2006 af dnadan (Slettet)

ja således kan man godt bevise det...man kunne også sige:
140m/8m/min =17,5.. og da det er mindre end 30 kan det lade sig gøre...

Svar #3
05. april 2006 af figaro8 (Slettet)

ok så det kan altså gøres på 17,5 min?

Brugbart svar (0)

Svar #4
05. april 2006 af dnadan (Slettet)

yep...prøv selv at regne efter... husk at bruge de rigtige enheder, da dette kan hjælpe dig igennem...

Svar #5
05. april 2006 af figaro8 (Slettet)

har givet begge eksempler som bevis på at det godt kan.

Skriv et svar til: tid.

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.