Matematik

1gsafleveringer, jeg vil gerne se en!

12. april 2006 af topra (Slettet)
God eftermiddag,

jeg kunne godt tænkte mig at se en afleveringsopgave i matematik for 1g.
Jeg har kigget lidt herinde på studieportalen, men jeg kan ikke rigtig finde nogen opgaver, kun svarene på dem.
Jeg er ikke så interesseret i af se, hvad eleven har lavet, men opgaverne!!
Hvis I forstår...


Er der ikke nogen der lige kan smide en op på nettet?

Jeg regner slet ikke med at forstå noget af det, det er bare mere formen jeg gerne vil se.

Tak på forhånd"

Brugbart svar (0)

Svar #1
12. april 2006 af ibibib (Slettet)

En funktion er givet ved
f(x)=x^2-6x+c
Hvor c er et tal.

Skitser grafen når c=5.

Løs ved beregningen ligningen f(x)=0 når c=5.

Beregn c, så ligningen f(x)=0 har netop én løsning.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. april 2006 af proppistol (Slettet)

Det må du da gerne.

http://peecee.dk/?id=35380
Den er om ligningsløsning og funktioner.

http://peecee.dk/?id=35382
Den er om sandsynlighed og lidt andre ting i starten.

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. april 2006 af Deschain (Slettet)

#2
Mystisk.. vi har først haft om sandsynlighedsregning her i 3.g..

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. april 2006 af proppistol (Slettet)

#3 det har nok noget at gøre med den nye reform...

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. april 2006 af proppistol (Slettet)

Nu er det jo heller ikke særlig svær sandsynlighed, vi lærer.

Brugbart svar (0)

Svar #6
12. april 2006 af Deschain (Slettet)

#4-5
Ja, det er vel derfor. Det er nogenlunde den slags opgaver, vi kan få i prøven uden hjælpemidler.

Svar #7
20. april 2006 af topra (Slettet)

Hej alle, tak for det!

Svar #8
22. april 2006 af topra (Slettet)

#2

Du kunne vel ikke være så venlig at sende besvarelse til mig? Jeg vil gerne se en...

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. april 2006 af proppistol (Slettet)

Kom med din mail.

Skriv et svar til: 1gsafleveringer, jeg vil gerne se en!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.