Matematik
HASTER - enkelt spørgsmål MAT
24. april 2006 af
Jesp (Slettet)
Hva giver når man differentiere
f(x)=2x^3-3(a+1)x^2+6ax
jeg har brugt et computerprogram ti lat differentiere det for mig og får følgende
f'(x)=6x^2-6x*(a+1)
men noget siger mig atdet ikke helt passer, nogle der vil vise mig hvordan den ellers er?
f(x)=2x^3-3(a+1)x^2+6ax
jeg har brugt et computerprogram ti lat differentiere det for mig og får følgende
f'(x)=6x^2-6x*(a+1)
men noget siger mig atdet ikke helt passer, nogle der vil vise mig hvordan den ellers er?
Svar #2
24. april 2006 af Penthesilea (Slettet)
Jeg får det til
6x^2 + 6(a+1)*x +6a =
6x^2 +6(ax + x +a)
6x^2 + 6(a+1)*x +6a =
6x^2 +6(ax + x +a)
Skriv et svar til: HASTER - enkelt spørgsmål MAT
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
