Matematik

Bare en prøve...

27. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)
Beklager ulejligheden..jeg er nødt til lige at se hvordan det her ser ud i "praksis"

34² (alt 253)
34³ (alt 0179)

34²·43³ (alt 0183)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2006 af hvepse (Slettet)

hvordan laver du de der smarte opløftninger på den der måde???

Brugbart svar (0)

Svar #2
27. april 2006 af allan_sim

#1.
Alt-koder er svaret. Kig f.eks. her (eller google Alt codes)

http://www.andrew.cmu.edu/user/ppoon/altcodes.htm

Svar #3
27. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

#2

Ja, men jeg brugte nu denne her der er noget mere....brugervenlig og omfatten´de.

http://www.langkaer.dk/it_kursus/tekstbehandling/undersider/Alt_karakterer.htm

Svar #4
27. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

Skal også lige se det her....

[-∞;∞]

π≈3,1415

μ=200 , σ=20

-3≤x og 4≥x

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2006 af Peden (Slettet)

Det kaldes også ASCII-koder, forkortelse af: American Standard Code for Information Interchange.

Svar #6
28. april 2006 af SattaMassaGanna (Slettet)

(1/n)→0 for n→uendelig alt 26 →
x²=4↔( x=2 v x=-2) alt 29 ↔

Skriv et svar til: Bare en prøve...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.