Matematik

lille opg..

27. april 2006 af deniz_g (Slettet)
emne: vektor


opg.1
vektorerne a. b c har kooordinaterne

a= 3,1, b = 2,5 c= -3, 5

bestem deres retningsvinker?

facit= va= 18.43 c, vb=-68,20 og c =120.96


min bud?

a= kvadroden 3ianden+ 1ianden = kvadratroden af 10?

e= 3divider (kvadratroden 10) = 3 gange kvadratroden 10 diveder med 10???????????????????? skal jeg bruge cosinus eller sinus


opg kan sees på mat2a opg 1616

Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2006 af ibibib (Slettet)

Det nemmeste må være

va = invtan(1/3) = 18,43°

Svar #2
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

va= invtan?? hvordan kan taste den ind på lommeregner?

Brugbart svar (0)

Svar #3
27. april 2006 af ibibib (Slettet)

tan^(-1)
eller
2nd tan

Svar #4
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

sådan her tan(1/3)= 0,346254???

Brugbart svar (0)

Svar #5
27. april 2006 af ibibib (Slettet)

Nej du skal trykke på enten

second
2nd
inv

før du trykker på tangens.

Hvilken lommeregner benyter du?

Svar #6
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

ti-89 titanium!! :D

Brugbart svar (0)

Svar #7
27. april 2006 af ibibib (Slettet)

Mit spørgsmål var ikke ironisk ment. Jeg kender desværre ikke din lommeregner og kan derfor ikke fortælle dig hvilken knap du skal benytte.
Ofte er der dog en 2nd knap på texas regnere.

Svar #8
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

okey...jeg er giga dårlig til det her..

jeg trykker på 2nd og trykker på tan = tan( ???????


forstår ikke helt hvor du kan få inv fra??? hehe :D

Brugbart svar (0)

Svar #9
27. april 2006 af Duffy

arctan

Svar #10
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

arctan??

Brugbart svar (0)

Svar #11
27. april 2006 af ibibib (Slettet)

2nd tan( 1/3 )

Svar #12
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

2nd tan( 1/3 ) = 0,346254????

for du den til 18 ,43

Brugbart svar (0)

Svar #13
27. april 2006 af nimarq (Slettet)

Du skal trykke diamond og så T for at få tan-1

Svar #14
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

jarh....så taster jeg tan-1(1/3)= 1.24905
facit 18.43 grader? ej dumme lommeregner

Svar #15
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

jeg har prøvte,men må hellere spørge min lærer om det.

stadigvæk tusind tak for hjælpen :D

Brugbart svar (0)

Svar #16
27. april 2006 af nimarq (Slettet)

hvorfor får du det til 1,24905?
Du må ha indstillet noget underligt, min giver tan-1(1/3) = 18,4349488229 som det skal.

Svar #17
27. april 2006 af deniz_g (Slettet)

hej og hej igen.........har lige lånt min søsters lommeregner......den gir 18,4349488229 som det skal.

det må være nået galt med min lommeregner :(

Skriv et svar til: lille opg..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.