Matematik

differentiering af produkt funktion og matematik noter

30. april 2006 af dreamshaper (Slettet)
Hvilken fremgangs metode/formel skal jeg bruge når jeg skal differentiere en produkt formel. Jeg har absolut ingen matematik noter (smidt væk.. DOUGH!) så vær venligst præcis.


ps. Og et link til en side med matematik noter vlle være fantastisk


på forhånd tak

Svar #1
30. april 2006 af dreamshaper (Slettet)

rettelse..

produkt funktion naturligvis :)

Brugbart svar (1)

Svar #2
30. april 2006 af eightx2 (Slettet)

(f(x)*g(x))'=f'(x)g(x)+f(x)g'(x)

Brugbart svar (1)

Svar #3
30. april 2006 af lany (Slettet)

Idet
f(x)=u(x)*v(x)

fås

f'(x)=u(x)*v'(x)+v(x)*u'(x)

Brugbart svar (1)

Svar #4
30. april 2006 af Draagslag (Slettet)

Synes umiddelbart denne side har en del gode notater om differentialrening.

http://ga.randers-hf-vuc.dk/matlex/diff.html

Brugbart svar (2)

Svar #5
01. maj 2006 af Guruen (Slettet)

ellers har du vel dine bøger.. Så ka du bare sætte dig ned og "skrible skrible....."

Skriv et svar til: differentiering af produkt funktion og matematik noter

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.