Fysik
rumfang
02. maj 2006 af
Chimmi (Slettet)
hoveddata for et skib:
længde 294,22 m
bredde: 32,22 m
sidehøjde: 21,50 m
max.dybgang: 13,50 m
egenvægt: 235000 ton
max.last: 60600 ton
servicefart: 24 knob
motor: 60000 HK
hvad er rumfanget af den fortrængte vandmængde? Hvilken formel skal man bruge?
længde 294,22 m
bredde: 32,22 m
sidehøjde: 21,50 m
max.dybgang: 13,50 m
egenvægt: 235000 ton
max.last: 60600 ton
servicefart: 24 knob
motor: 60000 HK
hvad er rumfanget af den fortrængte vandmængde? Hvilken formel skal man bruge?
Svar #2
02. maj 2006 af Chimmi (Slettet)
glemte en tilføjelse til opgaven:
skibet befinder sig i saltvand med densiteten 1030 kg/m3.
Skal jeg bruge formlen: F_op=M_v*g?
Og så bare indsætte det= F_op= 1030 kg/m3*9,82 m/s2 ?
Spørger bare for at være sikker på at det jeg laver er rigtigt.
skibet befinder sig i saltvand med densiteten 1030 kg/m3.
Skal jeg bruge formlen: F_op=M_v*g?
Og så bare indsætte det= F_op= 1030 kg/m3*9,82 m/s2 ?
Spørger bare for at være sikker på at det jeg laver er rigtigt.
Svar #3
02. maj 2006 af | Sveegaard | (Slettet)
F_t = F_op
Altså, skibets masse * tyngdeaccelerationen = vandets volumen * vandets densitet * tyndgeaccelerationen
Altså, skibets masse * tyngdeaccelerationen = vandets volumen * vandets densitet * tyndgeaccelerationen
Skriv et svar til: rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
