Matematik
rumfang
07. maj 2006 af
styrmand (Slettet)
Grafen for f afgrænser en punktmængde
f(x) = √(13 - x²) for x -√13 ≤ x
Jeg skal beregne ved hjælp af stamfunktioner runfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når den pågældende punktmængde drejes 360 grader om førsteaksen..
Er der nogen som vil hjælpe mig?????
f(x) = √(13 - x²) for x -√13 ≤ x
Jeg skal beregne ved hjælp af stamfunktioner runfanget af det omdrejningslegeme, der fremkommer, når den pågældende punktmængde drejes 360 grader om førsteaksen..
Er der nogen som vil hjælpe mig?????
Svar #2
07. maj 2006 af styrmand (Slettet)
f(x) = kvadratroden af 13 - x i anden!
hvor x ligger i intervallet [-kvadratrod 13 til 3]
Undskyld men det er første gang jeg opretter et indlæg... jeg har ikke rigtig styr på hvordan det foregår, men håber du kan læse det ud fra dette
hvor x ligger i intervallet [-kvadratrod 13 til 3]
Undskyld men det er første gang jeg opretter et indlæg... jeg har ikke rigtig styr på hvordan det foregår, men håber du kan læse det ud fra dette
Svar #3
07. maj 2006 af john vs. jon (Slettet)
du bruger bare:
pi*S(f(x))dx^(2) , (S = integraltegn)
og huske dine grænser!
pi*S(f(x))dx^(2) , (S = integraltegn)
og huske dine grænser!
Skriv et svar til: rumfang
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
