Matematik
Resultater, hf - niveau C, ny ordning
08. maj 2006 af
allan_sim
Her følger kortfattede resultater fra dagens eksamen. Forbehold for trykfejl og regnefejl tages:
1.
a) 65872,04
b) 24 år
2.
a) y=1,5697x+382,50 for x>0
3.
a) a=-40000, b=1512000
b) år 2011
4.
a) 6410 er antallet af elever på efterskole i 2000. 1,06 er fremskrivningsfaktoren svarende til en procentvis vækst på 6% i antal elever på efterskoler.
b) 8093. Modellen virker rimelig.
5.
a) |AB|=9,1 og A=23,2
b) h=3,3
6.
a) 36%
7.
a) r=10,5
8.
a) 23,7%
9.
a) Tegnes ud fra tabel over kumulerede frekvenser.
b) Der uddeles generelt færre advarsler, idet øvre kvartil i 04/05 stort set er lig med median i 00/01. Endvidere er kvartilerne tættere på hinande, så de enkelte hold får i højere grad samme antal advarsler.
1.
a) 65872,04
b) 24 år
2.
a) y=1,5697x+382,50 for x>0
3.
a) a=-40000, b=1512000
b) år 2011
4.
a) 6410 er antallet af elever på efterskole i 2000. 1,06 er fremskrivningsfaktoren svarende til en procentvis vækst på 6% i antal elever på efterskoler.
b) 8093. Modellen virker rimelig.
5.
a) |AB|=9,1 og A=23,2
b) h=3,3
6.
a) 36%
7.
a) r=10,5
8.
a) 23,7%
9.
a) Tegnes ud fra tabel over kumulerede frekvenser.
b) Der uddeles generelt færre advarsler, idet øvre kvartil i 04/05 stort set er lig med median i 00/01. Endvidere er kvartilerne tættere på hinande, så de enkelte hold får i højere grad samme antal advarsler.
Svar #1
08. maj 2006 af allan_sim
#0.
9a kan alternativt også løses ved en definition af median og nedre og øvre kvartil, hvor medianen er den midterste observation (eller gennemsnittet af de to midterste ved et lige antal), mens nedre kvartil er medianen for første halvdel af observationerne og øvre kvartil er medianen for sidste halvdel af observationerne.
9a kan alternativt også løses ved en definition af median og nedre og øvre kvartil, hvor medianen er den midterste observation (eller gennemsnittet af de to midterste ved et lige antal), mens nedre kvartil er medianen for første halvdel af observationerne og øvre kvartil er medianen for sidste halvdel af observationerne.
Skriv et svar til: Resultater, hf - niveau C, ny ordning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
