Matematik

% sum

28. april kl. 10:40 af MrHCT - Niveau: Universitet/Videregående

To procenttal af 100 hvordan lægges de sammen


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. april kl. 12:17 af ringstedLC

Hvis jeg forstår dit spørgsmål:

\begin{align*} p_1\cdot 100+p_2\cdot 100 &= \bigl(p_1+p_2\bigr)\cdot 100 \end{align*}


Skriv et svar til: % sum

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.