Kemi
hvor mange gram er der blevet brugt?
08. januar 2004 af
SP anonym (Slettet)
Jeg har store besværligheder med denne her opgave..
Håber at der er nogen der kan hjælpe.. på forhånd tak..
I forsøget bruges der 150mL opløsning af KIO3 med koncetrationen 0,10M.
- hvor mange gram KIO3 er der blevet brugt til at lave denne mængde opløsning??..
Håber at der er nogen der kan hjælpe.. på forhånd tak..
I forsøget bruges der 150mL opløsning af KIO3 med koncetrationen 0,10M.
- hvor mange gram KIO3 er der blevet brugt til at lave denne mængde opløsning??..
Svar #1
08. januar 2004 af KemiKasper (Slettet)
findes stofmængden vha. formlen:
n = c * V
Derefter findes massen ved at sætte ind i formlen:
m = n * M
n = c * V
Derefter findes massen ved at sætte ind i formlen:
m = n * M
Skriv et svar til: hvor mange gram er der blevet brugt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
