Matematik
et lille bevis:
12. maj 2006 af
Liv2004 (Slettet)
Jeg skal bevise nogle regne regler for vektorer og er gået lidt i stå:
jeg ved ikke hvordan jeg kan bevise følgende:
vektor a = vektor b <=> vektor a + vektor c = vektor b + vektor c
jeg ved ikke hvordan jeg kan bevise følgende:
vektor a = vektor b <=> vektor a + vektor c = vektor b + vektor c
Svar #1
12. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Du kan addere hver af vektorernes komponenter og så indser man trivielt den bemeldte relation.
Svar #3
13. maj 2006 af Liv2004 (Slettet)
ER IKKE helt med! #1
Kan du ikke hjælpe mig med det!
jeg skal også bevise at tværvektoren af a + b = tværvektoren af a + tværvektoren af b.
det har jeg så gjordt på følgende måde:
tværvektoren af a + b = tværvektoren af (a1+b1 , a2+b2)= (-a2-b2,a1+b1)=(-a2,a1)+(-b2,b1)=tværvektoren af a + tværvektoren af b
men jeg ved ikke hvordan jeg kan bevise at tværvektoren af t*a = t * tværvektoren af a
ved du måske hvordan man gøre det.
Kan du ikke hjælpe mig med det!
jeg skal også bevise at tværvektoren af a + b = tværvektoren af a + tværvektoren af b.
det har jeg så gjordt på følgende måde:
tværvektoren af a + b = tværvektoren af (a1+b1 , a2+b2)= (-a2-b2,a1+b1)=(-a2,a1)+(-b2,b1)=tværvektoren af a + tværvektoren af b
men jeg ved ikke hvordan jeg kan bevise at tværvektoren af t*a = t * tværvektoren af a
ved du måske hvordan man gøre det.
Skriv et svar til: et lille bevis:
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
