Matematik
opg. uden hjælpemidler
16. maj 2006 af
Sampairo (Slettet)
I et koordinatsystem i planen bevæger et punkt P(x, y) sig, således at
der til tidspunktet t gælder, at
x=t^2-1
y=t^3-12t
a)
Beregn koordinatsættet til hvert af banekurvens skæringspunkter med
andenaksen.
b)Beregn koordinatsættet til hvert af de punkter på banekurven, hvori
hastighedsvektoren er parallel med førsteaksen.
der til tidspunktet t gælder, at
x=t^2-1
y=t^3-12t
a)
Beregn koordinatsættet til hvert af banekurvens skæringspunkter med
andenaksen.
b)Beregn koordinatsættet til hvert af de punkter på banekurven, hvori
hastighedsvektoren er parallel med førsteaksen.
Svar #1
16. maj 2006 af ChristianL (Slettet)
Prøv at se det her link:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=210362&h=t^3-12t
Tror det er samme opgave
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=210362&h=t^3-12t
Tror det er samme opgave
Skriv et svar til: opg. uden hjælpemidler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
