Matematik
Plan ligning. Kan man godt det?
17. maj 2006 af
Gisen (Slettet)
Jeg er ved at lave en opgave om vektorer og skal bestemme en ligning for en plan.
Sagen er så den, at jeg har fundet en besvarelse herinde på opgaven, og han har fået planens ligning til
3x+2y+10z-90 = 0
Mens jeg får det til
60x+40+200z-1800 = 0
Ganger jeg hans resultater med 20 giver det jo det samme, men er det bare fordi han har forkortet så? Eller er der noget jeg har glemt?
Sagen er så den, at jeg har fundet en besvarelse herinde på opgaven, og han har fået planens ligning til
3x+2y+10z-90 = 0
Mens jeg får det til
60x+40+200z-1800 = 0
Ganger jeg hans resultater med 20 giver det jo det samme, men er det bare fordi han har forkortet så? Eller er der noget jeg har glemt?
Svar #3
17. maj 2006 af Gisen (Slettet)
Hmm nu har jeg næsten samme problem igen.
Der skal udregnes et parallellograms areal, - altså med det samme krydsprodukt som før (60 40 200).
Jeg får arealet til 212,6, mens han får det til 106,3... Men her kan man da ikke bare forkorte? Hvad har jeg glemt? Ved ikke om jeg har givet alle nødvendige oplsyninger, men så må I lige sige til..
Der skal udregnes et parallellograms areal, - altså med det samme krydsprodukt som før (60 40 200).
Jeg får arealet til 212,6, mens han får det til 106,3... Men her kan man da ikke bare forkorte? Hvad har jeg glemt? Ved ikke om jeg har givet alle nødvendige oplsyninger, men så må I lige sige til..
Skriv et svar til: Plan ligning. Kan man godt det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
