Matematik

Hjælp søges

17. maj 2006 af kaki (Slettet)
er der nogen der kan hjælpe mig med opagve 1.013 i bogen.
Vejledende eksempler på eksamensopgaver, 1-årigt forløb til A-niveau".

Svar #1
17. maj 2006 af kaki (Slettet)

er der ikk nogen der kan hjælpe?

Brugbart svar (0)

Svar #2
17. maj 2006 af rizza (Slettet)

Skriv opgaven herinde

Brugbart svar (0)

Svar #3
17. maj 2006 af Jakobmp (Slettet)


m1=4
m2=4
m3=1

Skriv et svar til: Hjælp søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.