Kemi
2. ordensreaktion - aug 2005
21. maj 2006 af
HorseRider (Slettet)
Hej...
På baggrund af en række målinger skal vi eftervise at den pågældende reaktion er af 2. orden.
Vi afbilleder 1/[A] som funktion af t, og får en ligning, hvor a (hældning) er lig hastighedskonstanten. efterfølgende skal vi bestemme reaktionshastigheden ved t = 60 min. Vi bestemmer [A] ved t = 60 min og sætter ind i v = k * [A]^2.
Spørgsmålet lyder nu, om hastighedskonstanten i den fundne ligning(a = k) den samme som i udtrykket for reaktionshastigheden..??
Hjælp søges...
På baggrund af en række målinger skal vi eftervise at den pågældende reaktion er af 2. orden.
Vi afbilleder 1/[A] som funktion af t, og får en ligning, hvor a (hældning) er lig hastighedskonstanten. efterfølgende skal vi bestemme reaktionshastigheden ved t = 60 min. Vi bestemmer [A] ved t = 60 min og sætter ind i v = k * [A]^2.
Spørgsmålet lyder nu, om hastighedskonstanten i den fundne ligning(a = k) den samme som i udtrykket for reaktionshastigheden..??
Hjælp søges...
Skriv et svar til: 2. ordensreaktion - aug 2005
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
