Kemi

Nernsts lov

22. maj 2006 af timothy (Slettet)
SKal skrive rapport og i øvelsesvejledningen står der at vi anvender værdien 58 mv i stedet for de sædvanlige 59 mv, som gælder ved stuetemperatur...men hvordan er det nu lige man ved at der gælder en anden værdi ved 20 grader, som vi arbejder med...nok ikke så vigtigt, men det ville være rart at vide....

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2006 af Larsendrengen (Slettet)

Der er et RT/F led i Nernst' ligning, og du indsætter blot en anden temperatur.

Svar #2
23. maj 2006 af timothy (Slettet)

Tak for det!!
DEr er noget andet i øvelsesvejledningen jeg heller ikke forstår...de kommer frem til at den første liging kan skrives som den andet, men hvordan?

u0=u0 -(58mv/2)*log (1/(AG+^2))

U0=u0+58 mV*log(Ag+)

Svar #3
23. maj 2006 af timothy (Slettet)

hjælpp...

Brugbart svar (0)

Svar #4
24. maj 2006 af Larsendrengen (Slettet)

Tjek lige din logaritme regneregler, og du finder svaret.

Brugbart svar (0)

Svar #5
25. maj 2006 af Blackbirdy (Slettet)

Jeg kan heller ikke se hvordan regl nr. 2 kommer frem... =S...sidder selv og bøvler med den

Brugbart svar (0)

Svar #6
25. maj 2006 af frodo (Slettet)

u0=u0* -(58mv/2)*log (1/[Ag+]^2)
<=>
u0=u0* -(-(58mv/2)*log ([Ag+]^2))
<=>
u0=u0* +(58mv/2)*2*log ([Ag+])
<=>
u0=u0* +58mv*log([Ag+])

sån, og hvis i stadig ikke er med er en matematikbog et godt sted at starte

Brugbart svar (0)

Svar #7
25. maj 2006 af Blackbirdy (Slettet)

så så Frodo.. der er nogen af os der IKKE har mat i år ;) og man skulle tro at det var løgn, men man glemmer altså en del i løbet af et år... men tak for hjælpen :)

Skriv et svar til: Nernsts lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.