Matematik

Hurtigt hjælp...

12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)
En som kan hjælpe med denne opgave..please.

Løs ligningen cos(x)=0

hvor intervallet er: xE[0;2]
(det er lidt svært at skrive, håber I forstår)

På forhånd tak



Brugbart svar (1)

Svar #1
12. januar 2004 af starF (Slettet)

du stener meget i timerne eller hvad? eller læser du aldrig dine lektier? der er garanteret sådan et eksempel i din lærebogen, og forresten brug et mere beskrivende overskrift næste gang.

Brugbart svar (0)

Svar #2
12. januar 2004 af starF (Slettet)

cos(x)=0

=>

x=cos-1(0)=pi/2

og så kan tegne figuren op og finde resten af løsningerne.

Brugbart svar (0)

Svar #3
12. januar 2004 af Kasper (Slettet)

der er ik flere??

Brugbart svar (0)

Svar #4
12. januar 2004 af starF (Slettet)

ikke indenfor dm af x. men jeg tror faktisk han mener 0;2pi

Brugbart svar (0)

Svar #5
12. januar 2004 af starF (Slettet)

for så er der en løsning mere, den må han dog selv finde.

Svar #6
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Tja måske..men takker for hjælpen alligevel...Super, så er det jo egentlig let..
SEs ses

Svar #7
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Ja det er mig der har skrevet forkert..der mangler et pi i intervallet, men finder selv resten..takker..

Svar #8
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

Man kan da ikk tegne figuren kan man, når nu cos(x)=0...eller...

Brugbart svar (0)

Svar #9
12. januar 2004 af starF (Slettet)

den anden løsning kan jeg fortællle er 3pi/2

Svar #10
12. januar 2004 af SP anonym (Slettet)

det har jeg også fået...men kan ikk finde ud af at tegne den, når cos(x)=0. Men det dropper jeg bare...
Takker mange gange for hjælpen.

Brugbart svar (0)

Svar #11
12. januar 2004 af starF (Slettet)

det ser svært at forklare her.

Brugbart svar (0)

Svar #12
12. januar 2004 af starF (Slettet)

test

Skriv et svar til: Hurtigt hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.