Matematik
lille opg haster
22. maj 2006 af
sunset (Slettet)
Hey, jeg har en opgave der lyder:
en funktion er givet ved
f(x)=1,8*cos(x)+4,3
Bestem størsteværdien og midnsteværdien for f.
Jeg har fået udleveret resultaterne:
max=6,1
min=2,5
Men hvordan kommer man fremn til disse resultater?
en funktion er givet ved
f(x)=1,8*cos(x)+4,3
Bestem størsteværdien og midnsteværdien for f.
Jeg har fået udleveret resultaterne:
max=6,1
min=2,5
Men hvordan kommer man fremn til disse resultater?
Svar #1
22. maj 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Søg! Denne opgave er blevet gennemgået mange gange før.
Svar #4
23. maj 2006 af makemyday (Slettet)
Hvis ikke du allerede har løst den:
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=213434&h=1,8*cos(x)+4,3
https://www.studieportalen.dk/forum/viewtopic.php?t=213434&h=1,8*cos(x)+4,3
Skriv et svar til: lille opg haster
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
