Fysik
Arbejde og energi! Bevis!
06. juni 2006 af
Hans007 (Slettet)
Eksempel: Tyngdekraftens arbejde!! VIGTIGT
a) VIS AT At = m * g * (h1-h2)
Vi udnytter At = Epot1 – Epot2
b) Benyt formlen for At, til at vise, at
At = Epot1 – Epot2
skitsen ses her:
http://peecee.dk/?id=42507
a) VIS AT At = m * g * (h1-h2)
Vi udnytter At = Epot1 – Epot2
b) Benyt formlen for At, til at vise, at
At = Epot1 – Epot2
skitsen ses her:
http://peecee.dk/?id=42507
Skriv et svar til: Arbejde og energi! Bevis!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
