Matematik

At blive væk fra en eksamen - hjælp?

11. juni 2006 af thelonely (Slettet)
Til min store overraskelse blev jeg instillet til 2"g" HTX eksamen. Det er selvom jeg mangler nogle matematik projeker.

Jeg vil derfor høre hvad der sker hvis man bliver væk fra mundtlig matematik eksamen(b niveau på 2 år og derfor afsluttende, skal ikke have det på 3året)

Sådan som jeg har forstået det, så får man 00, men ellers er der ikke andre konsekvenser(så længe ens gennemsnit af års og eksamens er begge over 6)

Jeg vil gerne høre om dette er rigtigt, evt. fra nogle som har set eller selv prøvet at blive væk.

Jeg vil også gerne lige høre hvad der sker hvis man trækker et projekt man ikke har lavet til den mundtlige matematik og om man kan blive smidt ud af skolen pga det og om læreren/censor skal se opgaven, for at tjekke at man ikke har skrevet efter.

Jeg håber der er nogle som enten har prøvet det eller kender nogle som har prøvet det og kender konsekvenserne af det. Som selvfølgelig lige vil skrive dem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. juni 2006 af SusenPutten (Slettet)

Hvorfor vil du blive væk? Det kan jo kun gå bedre end 00, som vel vil være konsekvensen, hvis du ikke møder op.

Brugbart svar (0)

Svar #2
11. juni 2006 af Frejsus (Slettet)

Altså da jeg var oppe i naturfag i 2.g(det er måske ikke helt det samme, men noget derhen ad) da havde jeg kun lavet 1 rapport ud af 9 og derfor kopierede jeg de andres opgaver.. de kigger ikke på ens opgave til eksamen, det ville jo også være helt spild af tid, hvis de gjorde.. altså man kan jo ikke nå at forstå opgaverne anyway..
Og du blir self ikke smidt ud, hvis du ikke har lavet opgaven du kommer op i! (nu har jeg lige endnu et frisk eksempel) I 1.g var jeg også til årsprøve i naturfag og da kom jeg op i en rapport, jeg ikke havde lavet og ikke havde og så fik jeg jo bare en dårlig karakter, fordi jeg ikke ku sige en skid.. men der sker ikke noget ved at du ikke har den..

Svar #3
11. juni 2006 af thelonely (Slettet)

Jeg vil blive væk fordi jeg er bange for at blive bortvist, dvs. gå et år om. Jeg skal op en af 7 projekter, hvor jeg mangler at lave nogle af dem og resten er skrevet af. På den HTX hvor jeg går skal alle være afleveret og hvis de opdager at jeg ikke har lavet dem eller skrevet dem af, så kunne det være at jeg ville blive bortvist.

Går du på HTX Frejsus?

Brugbart svar (0)

Svar #4
11. juni 2006 af Skuli (Slettet)

Jeg tror da bestemt ikke du kan blive bortvist for det, så burde du slet ikke have været indstillet til eksamen. Din lærer må jo vide at du ikke har afleveret

Brugbart svar (0)

Svar #5
11. juni 2006 af TheKo (Slettet)

#3: Så lav dem?

Skriv et svar til: At blive væk fra en eksamen - hjælp?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.