Matematik
4 små beviser!
17. juni 2006 af
Liv2004 (Slettet)
hej!
er der ikke nogen der ved hvordan man kan bevise regneregerne for ubestemte integraler!
a)
integral (f(x)+ - g(x))dx = integral f(x)dx + - intagral g(x) dx
b)
intagral k * f(x) dx = k * integral f(x) dx
c)
integral f(x) * g(x) = F(x)*g(x) - intagral F(x) * g`(x) dx
d)
integral f(g(x))*g`(x) dx = intagral f(t) , hvor t=g(x)
er der ikke nogen der ved hvordan man kan bevise regneregerne for ubestemte integraler!
a)
integral (f(x)+ - g(x))dx = integral f(x)dx + - intagral g(x) dx
b)
intagral k * f(x) dx = k * integral f(x) dx
c)
integral f(x) * g(x) = F(x)*g(x) - intagral F(x) * g`(x) dx
d)
integral f(g(x))*g`(x) dx = intagral f(t) , hvor t=g(x)
Svar #2
17. juni 2006 af eskim0 (Slettet)
i a), b), c) og d) skal du blot benytte integrationsprøven ved at differentiere hørjre side af ligehedstegnet. Hvis du får integranden på venstre side af lighedstegnet er beviset ført.
i d) skal du prøve regnereglen om differention af sammensat funktion.
obs. kontinuritet er ikke kommenteret.
i d) skal du prøve regnereglen om differention af sammensat funktion.
obs. kontinuritet er ikke kommenteret.
Svar #3
18. juni 2006 af Liv2004 (Slettet)
jeg ved ikke hvordan man skal gøre. Jeg ved kun hvordan man kan gøre det med tal. Det vil være meget godt hvis der er nogen der kan finde ud af at lave dem fordi jeg kan ikke!
Skriv et svar til: 4 små beviser!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
