Matematik
Bevise at en andengradsfunktion er differentiabel
18. juni 2006 af
ch007 (Slettet)
Hvordan beviser man at man kan differentiere en andengradsfunktion.
Det er vores opgave.
Vi ved at f(x)=ax^2+bx+c har
f'(x)2ax+b
Men hvordan beviser vi at fx:
f(x)=2x^2+3x+1 er differentiabel. Blot ved at se at f'(x) kan løses??
Det er vores opgave.
Vi ved at f(x)=ax^2+bx+c har
f'(x)2ax+b
Men hvordan beviser vi at fx:
f(x)=2x^2+3x+1 er differentiabel. Blot ved at se at f'(x) kan løses??
Skriv et svar til: Bevise at en andengradsfunktion er differentiabel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
