Matematik

Optimering - videre

09. februar 2004 af Ann-Britt (Slettet)
Jeg får at O = 800:r... differentiret = Hvad??? 1???

Brugbart svar (0)

Svar #1
09. februar 2004 af Peden (Slettet)

Hvad med selv at prøve?
Måske skal det skrives anderledes, hvad med O = 800 * (1/r) og det er vist ikke 1....

Brugbart svar (0)

Svar #2
10. februar 2004 af Jean

Hvorfor oprette en ny tråd??

Skriv et svar til: Optimering - videre

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.