Matematik
Funktion
06. september 2006 af
mulline (Slettet)
HEJ! jeg har brug for et godt råd til denne opgave:
For et legeme gælder, at luftmodstanden på legemet med god tilnærmelse er proportional med kvadratet på legemets hastighed. Opskriv en formel, der angiver luftmodstanden på legemet udtrykt ved hastigheden.
Er det helt hen i vejret, det jeg er kommet frem til?
luftmodstand = hastighed^2
Kvadratrod af luftmodstand = hastighed
Er det en ligefrem proportionalitet?
For et legeme gælder, at luftmodstanden på legemet med god tilnærmelse er proportional med kvadratet på legemets hastighed. Opskriv en formel, der angiver luftmodstanden på legemet udtrykt ved hastigheden.
Er det helt hen i vejret, det jeg er kommet frem til?
luftmodstand = hastighed^2
Kvadratrod af luftmodstand = hastighed
Er det en ligefrem proportionalitet?
Svar #1
06. september 2006 af Kurro (Slettet)
Funktionen
F angiver luftmodstanden, v hastigheden
F=a*v^2
hvor a er en konstant (du får en parabel)
F angiver luftmodstanden, v hastigheden
F=a*v^2
hvor a er en konstant (du får en parabel)
Skriv et svar til: Funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
