Matematik

er sagnet rigtigt

07. september 2006 af mariaklara (Slettet)
jeg skal undersøge om følgende sagn er rigtigt:

s 2/(3+4x)^2 dx = 29+40x/ 6+8x

(29+40x / 6+8x)'= 69x/(3+4x)dx

så er det vel falsk,

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2006 af dnadan (Slettet)

Du har lavet en fejl et sted.. for udsagnet passer rent faktisk... altså såfremt der står:
(29+40x)/(6+8x)

Svar #2
07. september 2006 af mariaklara (Slettet)

hvor er fejlen ??

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. september 2006 af dnadan (Slettet)

Eftersom du ikk har vist nogle mellemregninger, kan jeg ikk sige præcis hvor fejlen ligger... Men husk det skal diffentieres som en brøk!

Svar #4
07. september 2006 af mariaklara (Slettet)

kunne du så ikke vise hvordan du får det til at være sandt

Brugbart svar (0)

Svar #5
07. september 2006 af dnadan (Slettet)

(29+40x / (6+8x)'= ((40*(6 + 8*x) - 8*(29 + 40*x)))/((6 + 8*x)^(2)) prøv at gøre det lidt pænere... så vil du se at udsagnet passer

Skriv et svar til: er sagnet rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.