Kemi
pH i demineraliseret vand
09. september 2006 af
Jenn (Slettet)
Hvordan beregner jeg pH i demineraliseret vand..?
pH formel for amfolyter:
pH = ½(14+24)= 19 - Det kan jo ikk passe..!
Altså når jeg bruger pks for vand og OH- . Men det passer når jeg bruger H3O+
pH = ½(14+0)=7
Hvorfor dur begge måder ikke?
pH formel for amfolyter:
pH = ½(14+24)= 19 - Det kan jo ikk passe..!
Altså når jeg bruger pks for vand og OH- . Men det passer når jeg bruger H3O+
pH = ½(14+0)=7
Hvorfor dur begge måder ikke?
Skriv et svar til: pH i demineraliseret vand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
