Matematik
Grad af polynomium
10. september 2006 af
Ina_88 (Slettet)
Jeg skal bestemme graden af hvert polynomium..
f(x)=(x^2+5)^2(x-2)
Har den ikke en grad på 4?
f(x)=(x^2+5)^2(x-2)
Har den ikke en grad på 4?
Svar #1
10. september 2006 af Sentinox (Slettet)
f(x) er af 5. grad, da:
f(x)=(x^2+5)^2*(x-2) = x^5-2*x^4+10*x^3-20*x^2+25*x-50 = 0
Grunden til at polynomiet er faktoriseret er sandsynligvis at i bliver bedt om at finde rødderne på et senere tidspunkt...
//Sentinox
f(x)=(x^2+5)^2*(x-2) = x^5-2*x^4+10*x^3-20*x^2+25*x-50 = 0
Grunden til at polynomiet er faktoriseret er sandsynligvis at i bliver bedt om at finde rødderne på et senere tidspunkt...
//Sentinox
Skriv et svar til: Grad af polynomium
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
