Matematik
bestemte integraler
12. september 2006 af
Søren_P (Slettet)
Hej
Jeg har nogle problemer med et integral jeg skal beregne, ved hjælp af stamfunktionen:
S(fra 2 til -1) (3x+3)/(x^2+2x+2)
S = integraltegnet, og det gælder fra x koordinaterne 2 til -1.
På forhånd mange tak for hjælpen..
mvh, Søren_P
Jeg har nogle problemer med et integral jeg skal beregne, ved hjælp af stamfunktionen:
S(fra 2 til -1) (3x+3)/(x^2+2x+2)
S = integraltegnet, og det gælder fra x koordinaterne 2 til -1.
På forhånd mange tak for hjælpen..
mvh, Søren_P
Svar #1
12. september 2006 af ibibib (Slettet)
Benyt substitution t=x²+2x+2. Man skal altid overveje at substituere med t=nævneren.
En lille detalje: Hvis -1 står nederst i integraltegnet hedder det "fra -1 til 2".
En lille detalje: Hvis -1 står nederst i integraltegnet hedder det "fra -1 til 2".
Svar #2
12. september 2006 af Søren_P (Slettet)
Tusind tak, lige det jeg manglede, nu gik det op.
Tak..!
Tak..!
Skriv et svar til: bestemte integraler
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
