Matematik

Kan det passe?

14. september 2006 af Hans4444 (Slettet)
Linjerne l og m er parallelle.

L: går igennem punkt A(3,4)og skærer x-aksen i (-6,0)
m: skærer y-aksen i (0,-3)

Hældningen for jeg til 9/4, men det kan ikke passe??


Svar #1
14. september 2006 af Hans4444 (Slettet)

Nogen som vil hjælpe.

Desuden er hældningen ikke 9/4, men 4/9.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. september 2006 af dnadan (Slettet)

hmmmm,
a=(y2-y2)/(x2-x1) => a=(-6-3)/(0-4) = -9/-4 = 9/4

Svar #3
14. september 2006 af Hans4444 (Slettet)

Det er ikke rigtig, da du dividere x med y og ikke omvendt.

Svar #4
14. september 2006 af Hans4444 (Slettet)

???

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. september 2006 af filleellif (Slettet)

Hvad er problemet? Er opgaven at finde hældningen? Den er jo, som du selv siger, 4/9.

Skriv et svar til: Kan det passe?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.