Matematik
funktion
17. september 2006 af
FrederikXY (Slettet)
f(x)= (1/(e^2x)-1)*2*e^x
g(x)=1/(e^2x)-1
Hvordan kan f(x) blive til g(x) ved reducering??
g(x)=1/(e^2x)-1
Hvordan kan f(x) blive til g(x) ved reducering??
Svar #3
17. september 2006 af FrederikXY (Slettet)
men har ingen kreativ ide til hvad jeg skal gøre... og om det er muligt??
Svar #5
17. september 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
#0:
Divider f(x) med g(x), så vil du hurtigt se om det kan lade sig gøre.
#4:
Stop det!
Divider f(x) med g(x), så vil du hurtigt se om det kan lade sig gøre.
#4:
Stop det!
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
