Matematik

eksponentiel udvikling

17. september 2006 af hali (Slettet)
Hej . .

Sidder her med en meget irriterende opgave, som jeg simpelthen ikke kan løse. Den lyder sådan:
f er en eksponentiel udvikling, for hvilken f(0) = 23,4 og det 3-årlige procentvise fald er 18%. Bestem en regneforskrift for f. .

Håber I kan hjælpe :)

Hilsen Hali

Brugbart svar (0)

Svar #1
17. september 2006 af ibibib (Slettet)

a^3 = 0,82

Svar #2
17. september 2006 af hali (Slettet)

Please, hjæææææælp :(

Svar #3
17. september 2006 af hali (Slettet)

ja, men resultatet står i bogen : g(x)= 23,4 * 0,936^x

hvordan finder jeg frem til det resultat?

Svar #4
17. september 2006 af hali (Slettet)

nårhh.. tak for hjælpen, prøvede mig liige frem :D

Tusind tak ibibib :)

Skriv et svar til: eksponentiel udvikling

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.