Biologi
Betydning?
18. september 2006 af
Hans4444 (Slettet)
Hvad betyder det, at en søprøve er fortyndet en faktor 20????
Svar #1
18. september 2006 af mathon
en faktor er en gangestørrelse.
faktor 20 er altså= ganget med 20.
Søprøven er fortyndet 20 gange = har fået 20 gange så stort et rumfang.
faktor 20 er altså= ganget med 20.
Søprøven er fortyndet 20 gange = har fået 20 gange så stort et rumfang.
Svar #2
18. september 2006 af Hans4444 (Slettet)
Hvad så hvis absorbansen er 0,687. Skal jeg så dividere med 20 for at de sammen indhold af nitrat-koncentrationen.
og derefter aflæse på min standardkurve?
og derefter aflæse på min standardkurve?
Svar #3
18. september 2006 af Dust (Slettet)
Det betyder, at koncentrationer stoffer i vandet ude i søen er 20 gange højere end det, du finder ved at analysere din fortyndede prøve.
Skriv et svar til: Betydning?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
