Matematik
rigtigt?
20. september 2006 af
figaro8 (Slettet)
er den her rigtig?
= x(7/8)=-1/4
kan det passe at den giver = -2/7???
= x(7/8)=-1/4
kan det passe at den giver = -2/7???
Svar #2
20. september 2006 af figaro8 (Slettet)
oki.. så har jeg lidt problemer med den her:
1/4x-3 = 7(x+3)-½x
= 1/4x-3=7x+21-½x
og så er jeg i tvivl om hvad jeg kan gøre?
1/4x-3 = 7(x+3)-½x
= 1/4x-3=7x+21-½x
og så er jeg i tvivl om hvad jeg kan gøre?
Svar #4
20. september 2006 af figaro8 (Slettet)
ok kan bare isolere sådan?
ja så må det være
=-24 = 6½x - 1/4
hmm hvordan her de nu man - 6½ med 1/4 var nemmere hvis der ike var det 6 tal.
ja så må det være
=-24 = 6½x - 1/4
hmm hvordan her de nu man - 6½ med 1/4 var nemmere hvis der ike var det 6 tal.
Skriv et svar til: rigtigt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
