Matematik
3 ligninger med 3 ubekendte
24. september 2006 af
10incher (Slettet)
6x + 4y + 3z = 97
3x + 5y + 2z = 86
9x + 3y + 6z = 138
Hvordan er det nu lige men gør? Jeg kan sagtens taste det ind på min lommeregner, men vil gerne have opfrisket hvordan man regner det ud :)
3x + 5y + 2z = 86
9x + 3y + 6z = 138
Hvordan er det nu lige men gør? Jeg kan sagtens taste det ind på min lommeregner, men vil gerne have opfrisket hvordan man regner det ud :)
Svar #1
24. september 2006 af Sansnom (Slettet)
Isoler og substituer.
I det konkrete tilfælde - gang ligning number to med 3 og træk ligning tre fra ligning to. Derfra skulle resten være til at overskue.
I det konkrete tilfælde - gang ligning number to med 3 og træk ligning tre fra ligning to. Derfra skulle resten være til at overskue.
Svar #2
13. maj 2010 af Scratz (Slettet)
Jeg forstår ikke hvordan man løser det?? har aldrig prøvet før:) kan i forklare??...
Jeg har den samme opgave bare med disse ligninger:
x+y+z=9
x+2y+4z=15
x+3y+6z=23
opgaven lyder bare at jeg skal læse ligningerne... hvordan det??
Skriv et svar til: 3 ligninger med 3 ubekendte
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
