Kemi
Salte i vand
25. september 2006 af
gevalia-boy (Slettet)
Hey derude...
Ville hører om der var nogen som kunne hjælpe mig med en rapport om salte i vand...
Jeg har aldrig haft kemi før, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal lavde det her..
vi har lavet nogle forsøg, og skal skrive noget om:
1.formål
2.teori
3.apparatur(det kan jeg godt svare på)
4.fremgnsmåde(det kan jeg godt svare på)
5.resultater:
- masse af kolbe= 153,75g.
- masse af kolbe + vand= 208,15g.
- masse af kolbe + salt= 154,90g.
6.resultatbehandling()udregningseksempel, grafer, reaktionsskema og lignende???)
7.fejlkilder(kan godt svare på den)
8.konklusion(kan også svare på det)
Jeg håber virkelig at der er nogen, som vil hjælpe mig med det her...
På forhånd tak!!!
Ville hører om der var nogen som kunne hjælpe mig med en rapport om salte i vand...
Jeg har aldrig haft kemi før, og jeg har ingen anelse om hvordan jeg skal lavde det her..
vi har lavet nogle forsøg, og skal skrive noget om:
1.formål
2.teori
3.apparatur(det kan jeg godt svare på)
4.fremgnsmåde(det kan jeg godt svare på)
5.resultater:
- masse af kolbe= 153,75g.
- masse af kolbe + vand= 208,15g.
- masse af kolbe + salt= 154,90g.
6.resultatbehandling()udregningseksempel, grafer, reaktionsskema og lignende???)
7.fejlkilder(kan godt svare på den)
8.konklusion(kan også svare på det)
Jeg håber virkelig at der er nogen, som vil hjælpe mig med det her...
På forhånd tak!!!
Skriv et svar til: Salte i vand
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
