Matematik

Er det rigtigt

29. september 2006 af IIII (Slettet)
1. kr. 300,- af kr. 500,- 300/500 = 0,6 = 60 %
2. kr. 2528,- af kr. 10050,- 2528 / 10050 = 0,251542 = 25,15%
3. 39,5 m af 140 m 39,5 / 140 = 0,2882143 = 28,21 %
4. 928 m af 3,51 km 0,928 / 3,51 = 0,264387 = 26,4 %
5. 29,13 l af 5 hl 0,2913 / 5 = 0,05826 = 5,8 %
6. kr. 4514316 af 2621000 4514316 / 2621000 = 1,722364 = 172, 2 %
7. kr. 41945 af kr. 205631 41945 / 205631 = 0,203982 = 20,3%
8. kr. 63,15 af kr. 14,85 63,15 / 14,85 = 4,252525 = 425%
9. kr. 83,50 af kr. 2628 83,50/ 2628 = 0,031773 = 3,1%
10. kr. 3441 af kr. 6882 3441 / 6882 = 0,5 = 50 %

Svar #1
29. september 2006 af IIII (Slettet)

??

Svar #2
29. september 2006 af IIII (Slettet)

Det er procentregning Hvor meget udgør det i %

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2006 af Sansnom (Slettet)

Hvorfor i alverden har du dog brug for at få bekræftiget så simple udregninger?

Du kan jo selv metoden, så hvad er formålet med dit spørgsmål?

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

#0:

Husk at afrunde ordenligt! Men ellers ser det fint ud.

Hvad betyder hl i 5?

Brugbart svar (0)

Svar #5
29. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

Du bør også have lige så mange decimaler i resultatet, som der er givet i opgaven. Også selvom det er i procent.

Brugbart svar (0)

Svar #6
29. september 2006 af -Zeta- (Slettet)

Nå ja, hl betyder hektoliter. My bad. Beklager de mange indlæg. :-/

Skriv et svar til: Er det rigtigt

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.