Matematik

Grader

01. oktober 2006 af champg (Slettet)
Hej..


Hvordan kan jeg bevise at -40 graders Fahrenheit er lige med -40 graders Celcius

og hvordan finder jeg sammenhængen mellem C og F

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

F = C * 9/5 + 32
<=>
C = (F - 32) * 5/9

Svar #2
01. oktober 2006 af champg (Slettet)

Jeg har lige fundet en formel der siger (F-32)/1,8

passer den?

Brugbart svar (0)

Svar #3
01. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

#2:

Ja.

Brugbart svar (0)

Svar #4
01. oktober 2006 af -Zeta- (Slettet)

Et eksempel på et bevis for, at -40°F og -40°C er det samme:

-40 = -40*(9/5) + 32
<=>
-40*(9/5) + 32 + 40 = 0

Eller:

-40 = (-40-32)*5/9
<=>
(-40-32)*5/9 + 40 = 0

Svar #5
01. oktober 2006 af champg (Slettet)

hvordan kommer du frem til det?

vil forstå den :)

Svar #6
01. oktober 2006 af champg (Slettet)

hvorfor kan man ikke sige at 89 f er det samme som 89 c?

Skriv et svar til: Grader

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.