Matematik
KEMI forsøg med regression
05. oktober 2006 af
Naaja (Slettet)
I Kemi har vi lavet et forsøg om kimnedfald. Vi har fået disser resultater:
ved 0 minutter er der faldet 0 kim
ved 5 minutter er der faldet 27
10 minutter = 46
20 minutter = 81
40 minutter = 119
Hvordan får man de tal ind i en sammenhæng med en graf med x og y-akse og regression?
ved 0 minutter er der faldet 0 kim
ved 5 minutter er der faldet 27
10 minutter = 46
20 minutter = 81
40 minutter = 119
Hvordan får man de tal ind i en sammenhæng med en graf med x og y-akse og regression?
Skriv et svar til: KEMI forsøg med regression
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
