Matematik
Hvilken en er størst?
05. oktober 2006 af
Madsst (Slettet)
Jeg sidder og bliver lidt rundtosset over en opgave her. Håber nogen nye øjne hjælper lidt :)
Jeg har at det gælder at 01 og x
Jeg får så et udtryk der hedder
x=x'*u^a. Er det bare mig eller er så ikke x>x'
Jeg har at det gælder at 01 og x
Jeg får så et udtryk der hedder
x=x'*u^a. Er det bare mig eller er så ikke x>x'
Svar #1
05. oktober 2006 af Dominik Hasek (Slettet)
Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår hvad du skal, men for
0
1
er
1
så for at
x = x'*u^a
må
x > x'
som du også skriver.
0
1
er
1
så for at
x = x'*u^a
må
x > x'
som du også skriver.
Svar #3
07. maj 2019 af Elias12345670809
A) Halvdelen af 1 tredjedel pizza eller en fjerdedel af 2 pizza?
B) En tredjedel af en halv pizza eller 1 fjerdedel pizza?
C) En sjettedel af en halv pizza eller en tredjedel af 1 fjerdedel pizza?
hvilken er størst
Skriv et svar til: Hvilken en er størst?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
