Matematik
Funktioner
10. oktober 2006 af
maria2424 (Slettet)
Opg. 1.105 i Eksamensopgaver i matematik
En funktion g er givet ved g(x)=lf(x)l
Tegn grafen for g i koordinatsystem.
l=lodret streg, numerisk værdi.
Hvordan løser jeg denne opg? funktionen for f har jeg en afbildning af i et koordinatsystem, men hvordan kommer jeg videre derfra?
En funktion g er givet ved g(x)=lf(x)l
Tegn grafen for g i koordinatsystem.
l=lodret streg, numerisk værdi.
Hvordan løser jeg denne opg? funktionen for f har jeg en afbildning af i et koordinatsystem, men hvordan kommer jeg videre derfra?
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
